Elektrický stroj na řízky - naklepávání masa Naklepávání masa je při přípravě řízků důležité. Naklepaváme ho proto, aby se uvolnila jeho svalová vlákna a maso při tepelné úpravě změklo. Naklepávání také získáme širší plochy (řízky a kotlety), vhodné například k plnění. Elektrický naklepávač, který připomíná masový lis, je klíčovým prvkem v oblasti stravování. Vzhledem k vysokému výkonu stroje, zejména dobrou práci všude tam, kde se rychle připravuje velké množství hovězího, vepřového a drůbežího... Celý popis
Koupit za 13 125 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Elektrický stroj na řízky - naklepávání masa
Naklepávání masa je při přípravě řízků důležité. Naklepaváme ho proto, aby se uvolnila jeho svalová vlákna a maso při tepelné úpravě změklo. Naklepávání také získáme širší plochy (řízky a kotlety), vhodné například k plnění.
Elektrický naklepávač, který připomíná masový lis, je klíčovým prvkem v oblasti stravování. Vzhledem k vysokému výkonu stroje, zejména dobrou práci všude tam, kde se rychle připravuje velké množství hovězího, vepřového a drůbežího masa k dalšímu tepelnému zpracování. Elektrický naklepávací stroj je vhodný v restauracích, jídelnách a domácnostech, kde je jedním z hlavních položek v menu jsou tradiční kotlety, steaky, řízky, karbanátky, řízky a steaky.
Všechny prvky na dotek s potravinami jsou vyrobeny z nerezavějící oceli
vysoký výkon
Větrací otvory na stranách zařízení na odvádění tepla
Gumové protiskluzové nožičky na stabilizaci stroje během provozu
Těleso z nerezavějící oceli
Naklepávač je profesionální stroj na zpracování masa. Úspora času zvyšuje ziskovost, produktivitu a zajišťuje opakovatelnost připravených jídel. Řezací a stříhací zařízení změkčuje maso na kotlety tím, že prochází přes dva řezací válečky.
Všechny prvky a pouzdro na kontakt s potravinami jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli, což nám umožňuje udržet čistotu zařízení. 450W motor a větrací otvory pro zabránění zahřívání motoru vědí zajistit produktivitu až 400 řízků za hodinu.
54 nožů (2 válce po 27)
Naklepávání masa je při přípravě řízků důležité. Naklepaváme ho proto, aby se uvolnila jeho svalová vlákna a maso při tepelné úpravě změklo. Naklepávání také získáme širší plochy (řízky a kotlety), vhodné například k plnění.
Elektrický naklepávač, který připomíná masový lis, je klíčovým prvkem v oblasti stravování. Vzhledem k vysokému výkonu stroje, zejména dobrou práci všude tam, kde se rychle připravuje velké množství hovězího, vepřového a drůbežího masa k dalšímu tepelnému zpracování. Elektrický naklepávací stroj je vhodný v restauracích, jídelnách a domácnostech, kde je jedním z hlavních položek v menu jsou tradiční kotlety, steaky, řízky, karbanátky, řízky a steaky.
Všechny prvky na dotek s potravinami jsou vyrobeny z nerezavějící oceli
vysoký výkon
Větrací otvory na stranách zařízení na odvádění tepla
Gumové protiskluzové nožičky na stabilizaci stroje během provozu
Těleso z nerezavějící oceli
Naklepávač je profesionální stroj na zpracování masa. Úspora času zvyšuje ziskovost, produktivitu a zajišťuje opakovatelnost připravených jídel. Řezací a stříhací zařízení změkčuje maso na kotlety tím, že prochází přes dva řezací válečky.
Všechny prvky a pouzdro na kontakt s potravinami jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli, což nám umožňuje udržet čistotu zařízení. 450W motor a větrací otvory pro zabránění zahřívání motoru vědí zajistit produktivitu až 400 řízků za hodinu.
54 nožů (2 válce po 27)